Verzenden & Retourneren

Wij doen ons uiterste best om je bestellingen zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Wij streven er dan ook naar om al onze pakketjes binnen 24 uur (2 werkdagen) te verzenden en bij jou te laten bezorgen. Wanneer je tijdig besteld (gemiddeld voor 13:00) dan zullen we het dezelfde dag nog versturen zodat je het de volgende dag in huis hebt. Alle pakketjes worden verzonden via PostNL.

In weekenden en feestdagen kan het zijn dat de levertijd wat langer is, uiteraard houden we jou altijd van op de hoogte.

Verzendkosten

Voor verzenden binnen Nederland rekenen wij € 3.99 verzendkosten.
Voor verzending buiten Nederland en binnen Europa rekenen wij € 6,95 verzendkosten.
Wil je jouw pakketje buiten Europa verzenden? Neem dan contact met ons voor een indicatie van de verzendkosten.

Verzendbevestiging

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen en verzonden hebben via PostNL krijg je van ons een verzendbevestiging. In deze verzendbevestiging staat niet alleen het adres waar het pakketje afgeleverd wordt, je kunt het tevens via Track & Trace volgen op de site van PostNL.

Retourneren

Heb je een bestelling van ons ontvangen en is het niet wat je had verwacht? Dat vinden wij uiteraard erg jammer, en horen dan ook graag wat er precies niet helemaal duidelijk was aan onze producten of webshop. Uiteraard kunt u het geleverde artikel naar ons retour sturen. Lees hiervoor de voorwaarden in de algemene voorwaarden van Hide & Bark.

Retourneren kan op de volgende methode:

  1. Stuur een mail naar info@hideandbark.com onder vermelding van je gegevens, ordernummer en reden van retouneren.
  2. Stuur de artikelen inclusief de uitgeprinte pakbon retour naar onderstaand adres:

Hide & Bark
Indigo 14
4142 RG Leerdam

Na het ontvangen van je retourzending wordt jouw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijden de aankoop van het product. Houd er rekening mee dat wij retourzendingen alleen in behandeling nemen als voldaan wordt aan de voorwaarden zoals gesteld in de algemene voorwaarden van Hide & Bark. Beschadigde en/of gebruikte items zullen niet worden aangenomen en worden teruggestuurd.

Zowel de (verzend)kosten als het risico van het verzenden bij retourneren zijn voor eigen rekening. Niet identificeerbare retourzendingen worden – waar mogelijk – teruggestuurd naar de afzender van het pakket. Let op; de retourkosten zijn dus voor eigen rekening!

Ruilen

Wil je jouw item omruilen? Dat is geen enkel probleem, mits jouw artikel niet gepersonaliseerd is. (jouw naam staat er bijvoorbeeld op verwerkt.) In het geval van ruilen kan je onze retourprocedure gebruiken, geef graag goed op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan wat de reden van ruilen is, en voor welk ander artikel het geruild dient te worden.

Het kan zijn dat bepaalde oplages of artikelen wegens beperkte voorraad of exclusiviteit niet meer voorradig zijn waardoor we daar niet mee kunnen ruilen. Neem in dat geval altijd contact met ons op dan kijken wat de best passende oplossing is!

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Neem dan direct contact op met onze klantenservice via info@hideandbark.com. Wij nemen direct contact met jou op om te kijken wat er mis is gegaan en zorgen dat wij een passende oplossing bieden.

Voor zoekgeraakte pakketjes bij PostNL is Hide & Bark niet aansprakelijk!