Maatwerk

Bij Hide & Bark koop je mooie en luxe artikelen zoals golf scorekaart mapjes. Deze scorekaart mapjes hebben een unieke afwerking. Deze combinatie zorgt voor een luxe en uitstraling op de golfbaan. De producten bij Hide & Bark worden vanuit pure passie en creativiteit ontwikkeld, er komen dan ook steeds nieuwe producten bij in de webshop.

Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Denk aan een golftoernooi waarbij de scorekaart mapjes als prijs worden weggeven, voor golfverenigingen of als uniek artikel om te verkopen in de golfshop van uw golfbaan. Of als relatiegeschenk. Wij kunnen daarvoor de golf scorecard holders voorzien van unieke en persoonlijke branding waardoor u als golfbaan, golfvereniging of sponsor een uniek cadeau of artikel aan kunt bieden. Ook voor bedrijven en relatiegeschenken is het golf scorekaart mapje een perfect cadeau. Organiseert u als bedrijf een golfclinic of golfwedstrijd? Geef dan uw speler dit mooie scorekaart mapje mee als geschenk.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw golfbaan, golfvereniging of bent u op zoek naar een uniek cadeau? Of wilt u de Hide & Bark producten verkopen in uw golfshop? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden om onze unieke producten te personaliseren of te verkopen in uw golfshop.

Wilt u meer weten over de afmetingen van de scorekaarten die in de golf scorecard holders van Hide & Bark passen? Bekijk dat op onze afmetingen pagina.

Vraag ons naar de mogelijkheden