Golf scorekaart mapje kopen?

Zoek dan niet verder! Bij Hide & Bark verkopen wij prachtige kwaliteit golf scorekaart mapjes. Onze mapjes zijn voor de Nederlandse markt geschikt en bijna alle verschillende golf scorekaarten passen erin. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan de afmetingen pagina. Onze golf scorekaart houders zijn niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook om als cadeau weg te geven. Waarom moet je deze kopen bij Hide & Bark?

  • Prachtige golf scorekaart mapje
  • Mooie kwaliteit leer
  • Afgewerkt met trendy stiksel
  • In meerdere kleuren te bestellen*
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Mogelijkheid tot personalisering

*Binnenkort komen er meerdere kleuren beschikbaar

Op de golfbaan

We kennen het allemaal. Je loopt een mooie golfronde maar je bent steeds met je scorekaart bezig. Hij is gevouwen, je bent hem wellicht zelfs kwijt geraakt. En als het een beetje regent (en dat gebeurd nogal is in Nederland) dan is je kaart vochtig en kan je geen score meer noteren. Stop! Bestel dan een golf scorekaart mapje bij Hide & Bark. Door mijn passie voor golf en mooie producten is dit mooie mapje tot stand gekomen. Mooi leer, trendy afgewerkt met een mooi stiksel.

Handig voor gebruik, maar ook heel leuk om als cadeau weg te geven! Binnenkort komen er ook meerdere kleuren beschikbaar zoals zwart en wit. Wil je meer weten over onze mapjes? Stel dan je vraag op info@hideandbark.com. Wil je direct bestellen? Ga dan naar onze webshop. Vandaag besteld voor 17:00 is morgen in huis!

Direct een scorekaart mapje bestellen