Afmetingen golf scorekaart mapje

De golf scorekaart mapjes van Hide & Bark zijn geschikt voor diverse scorekaarten. In Nederland wordt er over het algemeen een vast formaat scorekaart gebruikt, deze zijn uiteraard perfect te gebruiken in combinatie met de scorecard holders van Hide & Bark.

De golf scorekaart mapjes van Hide & Bark hebben een afmeting van 11 x 18,5 centimeter. (dichtgeklapt, formaat aan de buitenkant)

Er kunnen scorekaarten in deze houder/mapje gebruikt worden met een maximale afmeting van 21 x 15 centimeter. (opengeklapt)

Het komt ook vaak voor dat een scorekaart uit 3 delen bestaat (op het derde deel staan bijvoorbeeld local rules). Ook deze scorekaarten kunnen gewoon in de Hide & Bark scorekaart holders gebruikt worden aangezien er 2 delen gebruikt worden om de score te noteren.

Hide & Bark.com | Leather Golf Scorecard holder

Tip: controleer altijd voor aanschaf van de golf scorecard holder even het formaat van de scorecard van uw (home) course.
Zoals genoemd komt het nog wel eens voor dat er afwijkende formaten golf scorekaarten worden gebruikt, en we willen voorkomen dat deze dan niet passen, Hide & Bark kan geen garantie geven dat alle golf scorekaarten die golfbanen gebruiken dus altijd passen!

Wilt u meer informatie of heeft u een afwijkend formaat golf scorekaart waarvoor u een golf scorecard holder wilt bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder om te kijken wat d mogelijkheden zijn.